Estels a l'Ebre

Estels a l'Ebre

Gastronomia i estels a l’Ebre, Reserva de la Biosfera de la Unesco

 

Les reserves de la Biosfera de la Unesco són llocs on s’apliquen tàctiques innovadores per conciliar l’activitat humana i la conservació del medi ambient amb la col·laboració de la població local.


En un entorn privilegiat com aquest, a l’activitat Estels a l’Ebre gaudirà d’un sopar elaborat amb productes de la zona servit per Càterings Selectes del restaurant Lo Llaüt de Tortosa, una visita guiada a les instal·lacions de l'observatori (pavellons de sismologia, meteorologia i astronomia) i una conferència i observació astronòmica.

 

Els experts encarregats de la conferència i observació són: Enric Trullols (professor de la Universitat Politècnica de Catalunya i doctor en astrofísica per la Universitat de Barcelona) o bé Àngela Talarn (graduada en física i màster oficial High Energy, Astrophysics and Cosmology per la Universitat Autònoma de Barcelona) o bé Antoni Segarra (Llicenciat en Física per la Universitat de Barcelona i màster en Geofísica per la Universitat de Barcelona – Universitat Ramon Llull).


L'Observatori de l’Ebre, fundat l'any 1904, està situat al municipi de Roquetes i té com a objectius prioritaris la recerca, l’observació i la divulgació científica. Llegir més…


Qui ho desitgi té la possibilitat d’allotjar-se a l’Hotel Corona o al Parador Castell de la Zuda, tots dos de Tortosa, i l’endemà gaudir de l’oferta de lleure, gastronomia i turisme sostenible de la zona, amb platges extenses i tranquil·les, espais verges del Parc Natural del Delta de l'Ebre, l'espai d'interpretació Món Natura Delta de l'Ebre i muntanyes esquerpades del Parc Natural dels Ports. Quant al patrimoni històric, es poden visitar les pintures rupestres d’Ulldecona i Tivissa, les fortificacions templeres de Miravet o el recinte emmurallat de Tortosa. Llegir més…

 

 

DATES 2015

Properament publicarem la programació d'Estels a l'Ebre al web.

 

HORARI

20.30 h Recepció dels assistents i copa de cava de benvinguda

Observatori de l'Ebre

Horta Alta, 38
43520 Roquetes

Coordenades GPS:

Latitud: 40.82059630000001 (40º 49' 14.15" N)
Longitud: 0.49368989999993573 (0º 29' 37.28" E)
 

21.00 h Visita guiada a les instal·lacions de l'observatori

 

21.30 h Sopar

 

23.00 h Conferència sobre astronomia a càrrec d'Enric Trullols

 

23.30 h Observació a través del telescopi

PREU

  • Visita guiada, sopar, conferència i observació astronòmica

Adult 69,50€ 

Descomptes
Nen   34,75€ (fins a 12 anys)

Socis TR3SC descompte 5% (66,03€)

Subscriptors de La Vanguardia descompte 5% (66,03€)

Socis RACC i titulars RACC MASTER descompte 5% (66,03€)

 

Adult 118€ 

Descomptes
Nen   34,75€ (fins a 12 anys).

(no hi ha cost per allotjament pels nens de fins a 12 anys)

Socis TR3SC descompte 5% (112,10€)

Subscriptors de La Vanguardia descompte 5% (112,10€)

Socis RACC i titulars RACC MASTER descompte 5% (112,10€)

 

Per a altres descomptes, consultar a Sternalia.

 

Els descomptes no són acumulables.

Preus amb IVA inclòs.

 

Consultin el web Viu l'Ebre per accedir a totes les propostes d'allotjament a les Terres de l'Ebre.

 

Totes les activitats es realitzen en català. Per a altres idiomes, es prega que ho consultin a Sternalia Productions.

Totes les activitats d'Sternalia estan obertes als menors d'edat. No obstant això, són els pares els que poden valorar si el programa i l'horari són els idonis perquè els seus fills en puguin gaudir i integrar-se amb la resta de participants.

RESERVES

Per assistir a l'activitat Estels a l'Ebre, prèviament caldrà fer la reserva i el pagament.

En el moment de realitzar la reserva s'haurà d'indicar si es desitja allotjament, el menú i especificar si es té alguna intolerància alimentària.

Informació i reserves:
Telèfon 93 170 17 97 (de dilluns a dijous de 9h-14h i 16h-18h i divendres 9h-15h) i 697 864 262 (dissabtes i festius de 10h a 14h i incidències).

Persones amb discapacitat: els preguem que consultin l'accessibilitat dels espais abans d'efectuar la reserva, a través del telèfon indicat o bé enviant un mail a cesarblasco@sternalia.com

ANUL·LACIONS I CANVIS DE RESERVES

  1. Per canviar el dia de la reserva cal avisar amb 24h d'antelació, en cas contrari es perdrà el seu import sense dret a devolució.
  2. L’anul·lació de la reserva no es pot fer via e-mail. Per fer l’anul·lació cal trucar al 93 170 17 97.
  3. L’organització es reserva el dret d’anul·lar l’activitat per no assolir el mínim necessari. En aquests casos, s’oferirà una data alternativa.
  4. L’observació del cel es pot anul·lar per causes meteorològiques, però l´activitat sencera no quedaria anul·lada únicament per aquest motiu. L´observació del cel podrà recuperar-se a l'Observatori de l'Ebre un altre cap de setmana d’activitat o a Barcelona a l’Observatori Fabra. Per favor contacti amb el telèfon de reserves.
  5. En cas de no poder assistir a l’activitat, pot anul·lar la reserva amb 48 h d’antelació. En grups de més de 10 persones cal anular amb 4 dies d'antelació per tenir dret a la devolució de l’import. Les anul·lacions tenen un cost de 5€ per reserva en concepte de despeses de gestió. Per canviar el dia de la reserva cal avisar amb 24 h d’antelació, en cas contrari es perdrà el seu import sense dret a devolució. Sternalia es compromet a retornar l'import en un termini màxim de 10 dies naturals des del moment en que la persona ha facilitat el seu número de compte per a la devolució.

Política de cookies

Informació legal
x

Empresa: Sternalia SL

NIF: B65662801

Adreça: Passeig Taulat, 177 baixos

Telèfon: 93 170 17 97

Correu electrònic: cesarblasco@sternalia.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

Politica de privacitat

Àmbit d'aplicació .- La present política de seguretat afecta qualsevol dada de caràcter personal dels usuaris d'Internet (en endavant, "els Usuaris") que visitin la pàgina web http://www.sternalia.com/ (en endavant, "la Pàgina Web" ), i omplin els formularis de sol licitud de reserva disponibles a la mateixa. Les dades personals dels usuaris seran tractades exclusivament pels anunciants de la Pàgina Web d'acord amb la seva pròpia política de seguretat. La Pàgina Web és gestionada per Sternalia SL amb CIF B65662801 i domicili social al Passeig Taulat, 177 baixos (en endavant, "el Prestador del Servei").

Informació als usuaris de l'existència de fitxer i sol·licitud del consentiment per al tractament automatitzat de les seves dades: En relació amb les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris, el Prestador del Servei, com a mer encarregat del tractament, compleix estrictament la normativa vigent establerta en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant, "LOPD") i la resta de legislació que la desenvolupa.

Finalitat del tractament: Les dades personals facilitades pels usuaris seran tractats pels anunciants de la pàgina web amb la finalitat de gestionar la seva petició, quedant arxivats en fitxers de la seva responsabilitat.

Drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició: Els Usuaris que facilitin les seves dades personals, podran exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en qualsevol moment, sol·licitant per correu postal als anunciants de la pàgina web i, amb caràcter subsidiari, davant Sternalia SL amb CIF B65662801 i domicili social al Passeig Taulat, 177 baixos, incloent, còpia del DNI o NIF del titular de les dades. En aquest segon cas el Prestador del Servei es limitarà a tramitar la seva sol·licitud a l'anunciant que correspongui, segons el que estableix l'article 26 del Reial Decret 1702/2007.

Seguretat .- El Prestador del Servei assegura l'absoluta confidencialitat i privacitat de les dades personals recollides i per això s'han adoptat mesures tècniques i organitzatives de seguretat per evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat i garantir així la seva integritat i seguretat; especialment les previstes en el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. El Prestador del Servei no serà responsable, en cap cas, de les incidències que puguin sorgir al voltant de les dades personals quan es derivin bé d'un atac o accés no autoritzat als sistemes de tal manera que sigui impossible de detectar per les mesures de seguretat implantades o bé quan es degui a una falta de diligència dels Usuaris pel que fa a la guàrdia i custòdia de les seves claus d'accés o de les seves pròpies dades personals.

Veracitat de les dades .- Els Usuaris són responsables de la veracitat de les seves dades, comprometent-se a no introduir dades falses i a procedir a la modificació dels mateixos si fos necessari.